ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτη φορά σεξ...Όλα όσα πρέπει να ξέρεις! 466 σχόλια

Νεαρό ζευγάρι φιλιέται στην παραλία με πάθος
   "Άραγε πως θα είναι η πρώτη φορά;","Θα πονέσει;","Υπάρχει πιθανότητα να μείνω έγκυος;","Πως θα καταλάβω ότι είμαι έτοιμη;","Πως θα νιώσω μετά;","Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για να έχω πρώτη φορά σεξουαλική επαφή;"και άλλα πολλά είναι τα ερωτήματα που απασχολούν όλες τις κοπέλες σχετικά με την πρώτη τους ερωτική επαφή.Όλες οι νέες κοπέλες περιμένουν ότι η πρώτη τους φορά θα είναι κάτι το μοναδικό που θα τους οδηγήσει ένα στάδιο και ένα βήμα την σχέση τους πιο μπροστά αλλά...
είναι έτσι πραγματικά τα πράγματα;
   Το σεξ την πρώτη φορά είναι μία εμπειρία που δυστυχώς τις περισσότερες φορές μπορεί να μην είναι και η πιο ευχάριστη και ρομαντική για όλες.Θα αποτελείται σίγουρα από αρκετό άγχος χωρίς να παίζει ρόλο το πόσο αγαπάς και εμπιστεύεσαι τον σύντροφό σου.Ίσως να μην είναι και η πιο ευχάριστη εμπειρία και μπορεί να πονέσεις.Μην αγχώνεσαι όμως!Δεν σημαίνει ότι αυτό είναι κάτι κακό,όλες τα έχουμε περάσει!
   Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.Έχεις μία σχέση για κάποιο χρονικό διάστημα και πιστεύετε και οι δύο ότι έχει έρθει η ώρα για να προχωρήσετε παραπάνω.Το πόσο χρονικό διάστημα είναι αυτό εξαρτάται από το χαρακτήρα του καθενός.Άλλος νιώθει άνετα γρήγορα με τον άνθρωπο που έχει απέναντι του και άλλος χρειάζεται τον χρόνο του.Όπως και έχει η επιλογή για το πότε θα έρθει αυτή η στιγμή εξαρτάται καθαρά από εσένα και δεν πρέπει να επηρεάζεσαι από κανέναν ούτε καν από το αγόρι σου.Πολλές φορές μπορεί να σου πει "εντάξει τόσο καιρό είμαστε μαζί, πότε θα προχωρήσουμε;" και εσύ να υποκύψεις.Λάθος!!Το πότε θα έρθει αυτή η στιγμή δεν καθορίζεται από τον έναν μόνο, αλλά και από τους δύο.Ποτέ δεν θα κάνεις κάτι αν δεν νιώθεις και εσύ έτοιμη γι' αυτό.
   Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι είσαι και εσύ έτοιμη, το σκέφτεσαι στο μυαλό σου και έχεις πολλές απορίες.Αν και το σωστότερο θα ήταν να το συζητήσεις με ένα άτομο δικό σου ,που ξέρει τον χαρακτήρα σου έτσι ώστε να σε κατευθύνει καλύτερα,θα προσπαθήσω να σου δώσω και εγώ απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα σου.
   "Πως θα είναι η πρώτη φορά;" Το πιθανότερο είναι να είναι μία εμπειρία που δεν θα σου αρέσει και πολύ.Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να πονέσεις λίγο ή να νιώσεις μία ενόχληση ειδικά αν ο σύντροφος δεν έχει και αυτός προηγούμενη εμπειρία και δεν ξέρει πως να το χειριστεί.Υπάρχει πιθανότητα η πρώτη σου φορά να είναι μόνο οδυνηρή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αποτυχημένη.Μην ακούς τι λένε διάφοροι για την πρώτη τους εμπειρία,συνήθως δεν είναι όλα τόσο ρόδινα,η πρώτη φορά σπάνια αποτελεί μία επιτυχημένη διαδικασία.Επικρατεί αρκετό άγχος και από τους δύο και ειδικά από το άτομο που δεν έχει κάνει ξανά σεξ.Αν φυσικά εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου, δεν θα είναι τόσο αγχώδης διαδικασία.
   "Υπάρχει πιθανότητα να μείνω έγκυος;" Ναι αν δεν λαμβάνεις τις κατάλληλες προφυλάξεις!Ακόμα και η πρώτη φορά να είναι υπάρχει πιθανότητα χωρίς τις κατάλληλες προφυλάξεις να μείνεις έγκυος.Το προφυλακτικό δεν προστατεύει μονάχα από την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αλλά και από τα διάφορα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.Δεν έχει σημασία πόσο καιρό γνωρίζεις τον άλλον και αν έχετε αναπτύξει μία άλλου είδους σχέση,το προφυλακτικό αποτελεί απαραίτητο εφόδιο.Ακόμα και να ψάχνει διάφορες δικαιολογίες για να μην το χρησιμοποιήσει, εσείς να επιμείνετε!Να του εξηγήσετε τους λόγους που θέλετε να το χρησιμοποιήσει.Μην προχωρείτε ποτέ χωρίς προφυλάξεις σε σεξουαλική επαφή.
   "Πως θα καταλάβω ότι είμαι έτοιμη;"Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας χρυσός κανόνας ούτε μαγικός διακόπτης που να τον πατάμε και να μας λέει πότε κάποιος είναι έτοιμος.Σίγουρα δεν παίζει ρόλο το χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί με κάποιον ούτε αν οι φίλες μας και οι γνωστές μας επιμένουν ότι πρέπει να κάνουμε σεξ γιατί έκαναν και αυτές.Το πότε είναι καθαρά προσωπική μας υπόθεση.Έτοιμη είσαι όταν δεν έχεις αμφιβολίες γι'αυτό που πας να κάνεις, ούτε φοβάσαι. Έτοιμη είσαι όταν πραγματικά το θες και αυτό θα το καταλάβεις γιατί θα έρθει μόνο του και δεν θα είναι αποτέλεσμα πίεσης.
   "Πως θα νιώσω μετά;" Σύμφωνα με έρευνες τα περισσότερα κορίτσια μετά την πρώτη τους σεξουαλική επαφή νιώθουν ντροπή και απογοήτευση ίσως και φόβο.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεσαι έτσι!Διάλεξες τον άνθρωπο αυτόν για να ολοκληρώσεις την σχέση σου, ποιος ο λόγος λοιπόν να ντρέπεσαι μαζί του;Απογοήτευση γιατί;Στους περισσότερους συμβαίνει η πρώτη τους εμπειρία να είναι κάπως "άβολη".Δεν είσαι η μόνη!Και τον φόβο δεν θα έπρεπε να τον νιώθεις καθόλου αν έχεις λάβει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.Επομένως, η επόμενη μέρα θα πρέπει να είναι συζήτησης με τον σύντροφό σου για πως θα βελτιώσετε την εμπειρία σας και όχι ντροπής!
   "Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για την πρώτη φορά;"Φυσικά και όχι!Δεν έβαλες κανένας χρονοδιαγράμματα σε αυτά τα πράγματα!Πολλές κοπέλες παρασύρονται σε μικρή ηλικία από τις φίλες τους και κάνουν πράγματα χωρίς να είναι πραγματικά έτοιμες.Άλλες πάλι θεωρούν ότι έχουν αργήσει και αγχώνονται που δεν έχουν σεξουαλική επαφή.Κορίτσια χαλαρώστε!Κανείς δεν σας πιέσει να κάνετε τίποτα λόγω ηλικίας!Είναι καλύτερο να μην κάνεις κάτι με τον λάθος άνθρωπο και να έχεις μία άσχημη εμπειρία που θα την θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή με δυσάρεστο τρόπο, παρά να βιαστείς!Δεν πρέπει να υπάρχει το άγχος της ηλικίας σε αυτά τα θέματα!Την κατάλληλη στιγμή και ηλικία θα την καταλάβετε εσείς πότε είναι,όταν γνωρίσετε τον άνθρωπο που πραγματικά σας βγάζει αυτό το συναίσθημα!


Και προσοχή!Αφήστε τον χρόνο να περάσει να καταλάβετε αν πραγματικά νιώθετε έτοιμες, μην κάνετε τίποτα βεβιασμένα και πάντα με τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης!Ποτέ μην βιάζεστε και μην επηρεάζεστε από άλλους!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

466 σχόλια for "Πρώτη φορά σεξ...Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!"

  1. Ανώνυμος

    Αυνανιζομαι συνεχεια ειμαι 14,5 κ θελω ν τ σταματησω αλλα δν μπορω #σ

  2. Ανώνυμος

    Θα ηθελα πολυ τη συμβουλη σας γιατι ειμαι μπερδεμενη.καταρχας ειμαι 17μισο και ειμαι μαζι του μισο χρονο(αυτος ειναι 20).δεν εχω ολοκληρωσει αν και ειχα πολλες αυκαιριες.με τον πρωην μου ημασταν μαζι 1 χρονο ενιωθα πραγματα γιαυτον αλλα δε μου εβγαζε το αισθημα της ασφαλειας.και δε τον εμπιστευομουν πολυ σε αυτο τον τομεα!!
    Το παιδι που ειμαι τωρα με νιαζεται παρα πολυ ειναι ρομαντικος μαζι μου ασχολειται συνεχεια μαζι μου και γενικα τον εμπιστευομαι παρα πολυ και μου βγαζει ασφάλεια.και θελω να ειναι ο πρωτος μου καποιος σαν και αυτον.που να με νιαζεται κτλ.τί λετε..να κανω το επομενο βημα;;

  3. exw ena erwtima borei na fenete vlakia ala 8a h8ela thn gnomh sas .. eimai 20 xronwn den eixa pote mou sxesei kai prosfata prwxorisa me to agori mou opu einai o prwtos mou kai thn prwth fora den eixa aima kai to kaname 3 foreis pws ginete auto ?

  4. exw ena erwtima borei na fenete vlakia ala 8a h8ela thn gnomh sas .. eimai 20 xronwn den eixa pote mou sxesei kai prosfata prwxorisa me to agori mou opu einai o prwtos mou kai thn prwth fora den eixa aima kai to kaname 3 foreis pws ginete auto ?

  5. ana.xd

    .μ.Geia sas exw ena erwtima borei na fenete vlakia ala 8a h8ela thn gnomh sas ..eimai 20 xronwn kai den eixa pote sxesei prosfata proxorisa me to agori mou o opoios einai o prwtos mou kai thn prwth fora den eixa ka8olou aima to kaname 3 fores pws ginete auto???

  6. Ανώνυμος

    Για σας, ειμαι 17,5 και το αγορι μου 20. Ειμαστε σχεδον 5 μηνες μαζι και τον αγαπαω.Ειναι γλυκος,ρομαντικος και γενικοτερα τελειος. Αποφασισα να προχωρησω μαζι του και την πρωτη φορα τα πραγματα δεν πηγαν και τοσο καλα...αν και τα προκαταρκτικα ηταν μια χαρα οταν περασαμε στο κυριως πιατο πονεσα πολυ και εβγαλα αιμα...αυτος με ρωτησε αν θελω να συνεχισουμε του ειπα ναι...αλλα επειτα πονουσα ακομα ποιο πολυ...με ειδε που πονουσα και μου ειπε να το αφησουμε για την αλλη φορα...με πηρε αγκαλια και το αφησαμε....εγω ομως τωρα αναρωτιεμαι...την επομενη φορα θα πονεσει οπως και την πρωτη ?

  7. Ανώνυμος

    Δεν νομιζω να πονεσει αν και μπορει λιγο στην αρχη αλλα μην φανταστεις καποιον ιδιαιτερο πονο απολαυσε το :*

  8. Ανώνυμος

    Γεια σας ειμαι η 15χρονη απο πανω μην με αγνοειται σας παρακαλω δεν ξερω τι να κανω :(

  9. Ανώνυμος

    Koritsia eimai 15 k prin enamisi mina ekana sex me to agori m k den evgala aima mono ponaga prepei na anisixisw??? Den exw paei se gunaikologo epivalete na paw?? K an nai pos?? Eimai akoma 15 an to mathun oi dikoi mou tha ginei ths trelis.... voithisteme plzzz

  10. Ανώνυμος

    Είμαι με τον αγόρι μου 9 μήνες. Έχουμε προχωρήσει δάχτυλο, στοματικό και εγώ του έχω τραβήξει μαλακια. Θέλουμε και οι δύο να προχωρήσουμε αλλά φοβάμαι πως θα πονέσω πολύ. Του το είπα και δεν με πιέζει αλλά θέλω. Εγώ είμαι 16 και αυτός 17 και οι δύο παρθένοι. Πείτε μου τις γνώμες σας, να το κάνω η όχι; Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην πονέσω τόσο;

  11. Ανώνυμος

    Γεια σας είμαι 17.. είμαι εδώ και ένα χρόνο και 4 μήνες και ένα παιδί 2 χρόνια μεγαλύτερο .. προχωρήσαμε πριν 2 μήνες ακριβώς .. όλα πάνε μια χαρά και είναι πολύ καλός μαζί το περίμενα βέβαια απλά σκέφτομαι καμιά φορά την ηλικία μου ..αναρωτιέμαι μήπως είμαι μικρή ..
    Νομίζω πως ο παρθενικός υμένας δεν έχει σπάσει ακόμα γιατί το πάμε σιγά σιγά λόγω του πόνου .. με αφήνει όμως να ελέγχω πόσο μπαίνει και αυτό μου αρέσει πολύ γιατί έτσι πονάω λιγότερο και το ευχαριστιόμαστε και οι δύο ..και κάθε κάθε φόρα μπαίνει λίγο παραπάνω .. εμένα όμως αυτό που με απασχολεί, ακόμη, είναι ότι το κάνουμε χωρίς προφυλακτικό καμιά φορά (τις περισσότερες φορές) επειδή μας αρέσει περισσότερο κιόλας.. η αλήθεια είναι πως το προτιμούμε..αλλά δεν έχει τελειώσει μέσα μου .. αλλά καμιά φορά ενώ τον εμπιστεύομαι ανησυχώ και φοβάμαι ..

  12. Ανώνυμος

    και εγω ειμαι 17 και δεν εχω 3 μηνες που ολοκληρωσα...αν δεν εβγαλες αιμα την πρωτη φορα που μπηκε μεσα σου δεν προκειται να βγαλεις... αυτο που σε συμβουλευω ειναι το ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ παντα!! και εγω μερικες φορες προτιμω χωρις γτ αρεσει στον αντρα να αισθανεται τα υγρα σου αλλα πανω απο ολα η ασφαλεια
    αυτα απο την μικρη μ πειρα...

  13. Ανώνυμος

    Τα έχω με ένα αγόρι που πραγματικά μ' αγαπάει το ίδιο και εγώ τα είχαμε φτιάξει για ένα διάστημα αλλά μετά τον χώρισα εγώ .Τον συμπάθησα κατευθείαν!!! Τον γνώρισα στο σχολείο , συμμαθητής των φίλων μου ( 1 χρόνο μεγαλύτερη - όλη η παρέα μ - είμαι η μικρότερη ) .παρόλα αυτά όλο το καλοκαίρι μιλούσαμε μέσω τηλεφώνου σε φάρσες χωρίς να γνωριζόμαστε ...Ήταν χοντρός ... γύρω στα 86 κιλά ψηλός ,ξανθός , γαλανομάτης και παίζει σε ομάδα μπάσκετ ... όταν τον χώρισα παραμείναμε φίλοι ... αυτός θέλοντας να με ξανακερδίσει έχασε 15 κιλά ... (νομίζοντας ότι τον χώρισα για αυτό ..).Πολύ σύντομα (πριν χάσι τα κιλά ) μετάνιωσα που τον χώρισα και πόσο μάλλον που τον στενοχώρισα...και τσουπ το καλοκαίρι ήρθε στα μέρη μου και αρχίσαμε να κάνουμε πολύ παρέα ... κάθε μέρα ... μπάνιο μαζί παιχνίδι μαζί βλακείες συζητήσεις ... .... τα ξαναβρήκαμε και ανακάλυψα πραγματικά ότι αυτός ο άνθρωπος ειλικρινά αξίζει .. μ΄αγαπάει πολύ και μου το δείχνει συνέχεια ... δεν έχω ξανανιώσει έτσι για αγόρι με έλκει και σεξουαλικά αλλά νιώθω ότι με συμπληρώνει ταυτόχρονα ..είμαστε ίδιοι και οι δύο τρελοί ... τα έχουμε έξι μήνες θέλω να ολοκληρώσω αλλά φοβάμαι ότι είμαι μικρή ... εγώ είμαι 14 και αυτός 15 ... (εγώ δευτέρα γυμνασίου και αυτός τρίτη ... του χρόνου θα πάει λύκειο ... :'( ) ... νιώθω έτοιμη το ίδιο και αυτός του έχω εμπιστοσύνη και κάθε φορά που "ακουμπιώμαστε" καιγόμαστε ... !!! Οι φίλες μου μόνο που αναφέρω τέτεια θέματα φρικάρουν αλλά δεν είχαν ποτέ τους σχέση ... Τι να κάνω ;;;

  14. Αυτο ειναι ψυχολογικο και δεν χειαζετε να το σκεφτεσαι

  15. Ανώνυμος

    Καλησπερα!! Ειμαι 15 χρονων και ειμαι μαζι με ενα αγορι 1 χρονο τωρα...Σκεφτομαστε ν ολοκληρωσουμε την σχεση μας αλλα εγω ειμαι πολυ αγχωμενη...φοβαμαι για το σωμα μου, για τις αντιδρασεις του, πως πρεπει να το χειριστω ολο αυτο, αν θα τον ενοχλησει κατι κτλπ.... ειμαστε και οι υο παρθενοι αλλα αυτος ξερει κατι παραπανω λογω του οτι εχει κανει και αλλες σχεσεις.... Παρολο που λεω να ερθει η ωρα να το κανω φοβαμαι λιγο για τον πονο, το αγορι μου προσπαθει να με ηρεμει γενικα και το πιο σημαντικο θεμα που φοβαμαι ειναι οτι εχω αγχος για το σωμα μου..... ντρεπομαι αρκετα παρολο που εγω του εχω κανει στοματικο 5 φορες και δεν ειχαμε θεμα.... Εγω δηλαδη ντρεπομι για τον εαυτο μου... σας παρακαλω βοηθεια!!! πειτε μου τι πρεπει αν κανω:;) Ευχαριτω παρα πολυ!!

  16. Ανώνυμος

    Αν ειναι μικρο το κιριτσι?

  17. Ανώνυμος

    Αν ειναι μικρο το κιριτσι?

  18. Ανώνυμος

    otan vali profilaktiko o antras kovete to petsaki tou i xanei ti parthenia tou pou leme?

  19. Ανώνυμος

    Eimai ligo adiakriti sorry alla se ponese poly tin prwti fora?fobamaiiiiii

  20. Ανώνυμος

    Λοιπόν είμαι 15 και η κοπέλα μου 14 είμαστε μαζί σχεδόν έναν χρόνο τον Αύγουστο κλείνουμε και θέλω να ολοκληρώσω την σχέση μου έχουμε κάνει όλα τα προκαταρτικα τις έχω πιάσει όλα τα σημεία και αυτή μου έχει πιάσει φυσικά το πέος και δεν έχει θέμα της αρέσει να παίζει με αυτό και ανάβει τρελά μέσα σε 10 μπορεί να βγάλει υγρά έως και 3-4 φορές αλλά δεν της αρέσει το σεξ δεν θέλει ούτε να το σκέφτομαι τι να κάνω? Και δεν θέλω να την αφήσω την αγαπώ τόσο πολύ και με αγαπάει επίσης αλλά εγώ είμαι έτοιμος το θέλω τόσο πολύ και αυτή όχι τι να κάνω?

  21. Ανώνυμος

    Ας'την να πάρει το χρόνο της!Μην την πιέσεις.Στις γυναίκες δεν αρεσει η πίεση, και αν τη πιέσεις θα ξενερώνει..Συζητήστε το..Δειξ'της οτι το θες αλλα οχι υπερβολικά!

  22. Ανώνυμος

    Παιδιά εγω τον Σεπτέμβρη γίνομαι 14 και θα πάω 3η γυμνασίου..Δεν έχω κάνει καμμία σχέση ακόμα αν και το θέλω πολύ..Πριν κάποιο καιρό άρεσα σε κάποιον-συνομίληκο μου-και μου άρεσε και εμένα αλλά ντρεπόμουν να του το πω και δεν έγινε τίποτα..Τώρα τον έχω ερωτευθεί και δεν μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα..Νιώθω πως είναι ο έρωτας της ζωής μου και θα ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του..Θα ήθελα να με συμβουλεύσετε είτε αγόρια είτε κορίτσια για το πως μπορώ να τον κάνω να με προσέξει και να με γουστάρει..Δεν πιστεύω πως είμαι άσχημη αλλά είμαι ντροπαλή-πολύ θα έλεγα!- και γι'αυτο δεν μου δίνει και πολυ σημασία.Βοηθήστε με γιατί έχω ανάγκη μια σχέση(Αγκαλιές, συντροφιά, χάδια)

  23. Ανώνυμος

    Βασικά είσαι μόνο 14. Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι από τώρα για αυτά. Εν πάση περιπτώσει όμως, εφόσον θέλεις να τον κάνεις να σε προσέξει το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να του μιλήσεις. Μπορεί να ακούγεται πολύ δύσκολο αλλά κατ αρχήν είναι ο μοναδικός σίγουρος τρόπος για να μάθεις πως αισθάνεται και κατά δεύτερον αν αισθάνεται το ίδιο δε θα χάσετε άλλο χρόνο. Και μια συμβουλή. Αν θες την κρατάς. Μη λες "έχω ανάγκη μια σχεση". Δεν έχεις ανάγκη καμιά σχέση. Μια χαρά μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτήν. Ανάγκη έχεις πράγματα που η ζωή σου θα ήταν πολύ πιο δύσκολη και αφόρητη χωρίς αυτά. Για παράδειγμα ανάγκη έχεις τους γονείς σου. Που είναι πάντα εκεί και σε στηρίζουν και σε βοηθάνε και σε προσέχουν. Οι σχέσεις έρχονται και παρερχονται. Θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις πολλά αγόρια μέχρι να φτάσεις στον ένα και μοναδικό, που μεταξύ μας, εννοείται πως δεν είναι το αγόρι στο οποίο αναφέρεσαι. Γονείς όμως δε θα αλλάξεις πότε. Να το θυμάσαι!

  24. Ανώνυμος

    γεια σας κοριτσια!!<3 ειμαι η αλεξανδρα και ειμαι 13 ετων.εγω δν εχω καποια ιστορια να πω για μεα και το αγοτι μ αν και δνε χω...εχω να σας πω ομως γαι εσας τα μικρα κοριτσια 13και πανω ηλικιες γτ μικρες ειαστε σε σχεση με τις 20αρες ας πουμε:) τι λετε για το σεξ?ειτε πως θελετε να κανετε ειτε πως εχετε κανει νταξη τις 18αρες να τις καταλαβω;) αλλα οχι και 13,14 και παει λεγοντας..=) ο ερωτας δεν εχει ηλικια αλλα οχι απο 13 γτ η 1η σας φορα πρεπει να ειναι κατι το μοδανικο,ξεχωριστο,κατι που θα ττο θυμαστε για παντα και το σημαντικοτερο να ειναι με τον καταλληλο!!!<3 με αυτον που θα τρεφεται πολλα και δυνατα αισθηματα και ο ιδιος για σας,με αυτον που θα σας χαμογελαει ακομα και με την τσιμπλα στο ματι^-^:)<3...και γω μερικες φορες φανταζομαι τον εαυτο μου μεγαλη και με εναν αντρα που να με αγαπαει και να το δειχνει,να με φιλαει,να με αγγιζει,να με αγκαλιζει..πιστεψτε με η υπομονη κανει πολλα.Δεν λεν και γω μπαινω σε σαιτ με φιλια και οσα πρπ να ξρ για την 1η μ φορα αλλα οχι για τρ για μεγαλη;)<3..Λοιπον νομιζω πως το κτλβτ τι ηθελα=) να ππω,ελπιζω να μν εγινα κουραστικη<3 αντε λοβ γιου κοριτσια μ και αν μπορειτε πλζ απαντηστε μ εχω ορεξη να σας μιλησω^_^<3

    Υ.Γ ξρ καμια σας πως βλεπω αν μ εχετε απαντησει/ενα μηνυμα στο Pc μ και τετεοια/ σορρυ που ρωταω αλλα ειμαι καινουργια<3
    Φιλια love ya<3:*

  25. Ανώνυμος

    εσυ τελικα θες να το κανεις

  26. Ανώνυμος

    Οχι εγω δν πονεσα πλ...αν ειναι τρυφερος φυσικα κ δν θ πονεσεις...δν εβγαλα ουτε αιμα

  27. Λοιπόν κορίτσια εγώ είμαι 16, παω 2α λυκειου και πριν λίγο καιρό ήταν η πρώτη μου φορά,εκείνος είναι 21. Όσο και να μη το πιστεύετε τα έχουμε 1χρονο και 4μηνες και μόλις πριν 4-5μηνες ξεκινήσανε τα προκαταρκτικα.. Εε μετά από αυτά σκεφτόμουν συνέχεια αν πρέπει να προσχωρησω κάποια στιγμή μαζί του (ποσό υπομονή να κάνει και αυτός) και γω ήθελα..αλλά σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να μείνω έγγυος και ότι κατά κάποιο τρόπο θα προδιδα ην εμπιστοσύνη της μανα μ..με τα πολλά όταν ήμουν σπίτι του μια μέρα εκεί που κάναμε αγκαλιτσες και φιλάκια μ βγήκε τελείως αυθόρμητα να προσχωρησω και του είπα να πάει να φέρει προφυλακτικό (καλά έπρεπε να δείτε τη φατσαμτπυ δεν το πίστευε το παιδί :p) και κάναμε τι πρώτες προσπάθειες..δεν με πίεσε όταν του έλεγε να σταματήσει το έκανε γενικά ήταν τρυφερός μαζί μ
    Πείτε μ πιστεύετε ότι κάνω λάθος που αισθάνομαι κάποια ενοχή? Και πως θα μπορούσα να τη ξεπερασω;?

  28. Ανώνυμος

    Το αγόρι μου με πίεζε πάρα πολύ να κάνουμε σεχ εγώ είμαι 17 και εκείνος 25 και αυτός εχει ξανά κάνει σεχ λοιπόν το κάναμε και μπήκε αλλά πονεσα πάρα πολύ με άκουσε όλη η πολυκατοικία γτ αλλά αίμα έβγαλα μπόλικο και αυτός από το φόβο του έκανε μια εβδομάδα να με αγγίξει

  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  30. Ανώνυμος

    Γεια σας ειμαι σχεδον 17 και το αγορι μου ειμαι σχεδον 30!! Το ξερω οτι θα σας εκπλησει αλλα ναι στην αρχη μου ειπε οτι ηταν 28 αλλα εγω του ελεγα οτι ειναι πολυ μεγαλος για μενα και τετοια. Τελος παντων με τα πολλα με καταφερε δλ εγινε το αγορι μου. Ειναι γενικα πολυ γλυκος απεναντι μου δεν με εχει πιεσει ιδιεταιρα αλλα μου εχει πει πολλες φορες οτι με θελει παρα πολυ και κυριως οτι με αγαπει οπως και εγω που τον αγαπαω τοσο πολυ,με κανει χαρουμενη. Εχει προσπαθησει αρκετες φορες φορες να προχορισουμε αλλα δεν τον αφεινω. Δεν ειναι οτι δεν τον θελω η οτι δεν τον αγαπω αντιθετος θελω να κανω ερωτα μαζι του θα ειναι ο πρωτος μου και αυτο του αρεσει ιδιαιτερα και το εκτιμαει σε μενα γιατι ειμαι αρκετα εμφανιση ψηλη και με ωραιο σωμα τελος παντων απλα ανχονομαι και φοβαμε για το μετα καμια σχεση με αυτες τις προκαταλιψεις για τον πολυ αιμα το οποιο διαφερει ο κοπελα σε κοπρλα η για τον πονο ο οποιος ειναι αναποφευχος μια και θα ειναι η πρωτη μου φορα και ειναι απολυτος λογο αλλα και οτι μου εχει πει οτι δεν θελει να με πονεσει! Εγω τον αγαπω το ιδιο και αυτος η τουλαχιστον ετσι μου λεει! Δεν ξερω τι να κανω αρκετες φορες με παει σε διαφορα μερη για να προχορισουμε μου λεει ποσο πολυ με θελει και πως θελει να μου κανει ερωτα και τετοια ομως φοβαμε μηπως σκευτεται τελικα μονο το σεξ και οχι εμενα αν και μου εχει πει οτι με θελει για μενα και οτι το σεξ και τα σχετικα ειναι τα ελλαχιστα αα τα εχουμε σχεδον 5 μηνες!

  31. Ανώνυμος

    Λοιπόν ειμαι 16 χρόνων...
    τα είχα με ένα παιδί έξι μήνες και κάτι μέρες, μου έλεγε να προχωρήσουμε κάποια στιγμή (δεν με πίεζε βεβαια) και του έλεγε πως δεν ειμαι έτοιμη και πως φοβάμαι πολύ... Τέλος πάντων...
    έχουμε χωρίσει εδώ και κάνα μήνα τώρα αλλά έχουμε πολύ καλές επαφές. Επίσης κάνουμε και φάση και τέτοια...
    αλλά το περίεργο είναι ότι δεν είμαστε μαζί αλλά θέλουμε κάποια στιγμή και οι δύο να προχωρισουμε, δηλαδή να κάνουμε κάτι παραπάνω... Εγώ για πρωτη φορα, θέλω πολύ, αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι τα αποτελέσματα... και πιο πολυ φοβάμαι να μην μείνω έγκυος!

  32. Ανώνυμος

    κοιτα ειναι δικη σου επιλογη..αναλογως με το αν αισθανεσαι εσυ ετοιμη. αλλα μου κανει εντυπωση κατι. εφοσον ειναι η πρωτη σου φορα, δε θα ηθελες να γινει με καπιον ανθρωπο που να ειστε μαζι, σε μια σχεση..γτ εσυ λες πως εχετε χωρισει. θελω να σου πω πως απο προσωπικη μου εμπειρια δεν ειναξ παντα τοσο ευχαριστο οσο φανταζεσε η κατι τοσο απλο..βεβαια εχει να κανει με τον χαρακτηρα και τις αποψεις τοθ καθενος. αν εσυ θεωρεις οτι δεν υπαρχει προβλημα μαυτο, οκ..απλα πρεπει αν σκεφτεις πως θα νιωσεις μετα. Δεν ειστε μαζι, μπορει μετα απο αυτο να μη σου ξαναμιλησει καν. δε θα ηθελες διπλα σου εναν ανθρωπο που μετα θα σε σφηριξει και θα ειναι κοντα σου? αν ναι τοτε θα σου ελεγα οχι γτ θα νιωσεις ασχημα μετα. αν παλι οχι τοτε απλα αν εισαι ετοιμη καντο. αλλα να το θελεις πραγματικα. κι οταν το θες πραγματικα δεν το σκεφτεσαι.οσο για το αν θα μεινεξς εγκυος μη φοβασαι. απλα πρεπει να προσεξεις, και να παρεις τις καταλληλες προφυλαξεις. αν το κανεις αυτο δεν υπαρχει λογος να φοβασαι.

  33. Ανώνυμος

    Να μην κάνεις διότι νομικά είναι ενήλικος και εσύ ανήλικη και σύμφωνα με το νόμο μπορεί να πάει στον εισαγγελέα γιατί παρέσυρε ανήλικο

  34. Ανώνυμος

    Όχι, νομίζω ότι είσαι η μόνη φυσιολογική.

  35. Ανώνυμος

    Εγώ ειμαι16 και δεν έχω κανει σσχέση .Έχω φίλες που είναι14 και εέχουν κάνει κάτι παραπανω .(Όχι σεξ) αλλα αλλα πραγματα.Νιώθω κάπως νντροπή γιατί αυτές είναι μικρότερες και εγώ που είμαι 16 έχωκανει 2 φφάσεις ...Φοβαομαι πως αν δεν βρω αγόρι σύντομα ία μείνω μια ζωή παρθένα.

  36. Ανώνυμος

    Προς τα "απελπισμένα" κοριτσια του σαιτ. Όλοι όταν μπαίνουμε στην εφηβεία νιώθουμε "ενήλικες" και ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Κάποιο μπαίνουν πιο μικρή σε αυτο το στάδιο και άλλη αργότερα λόγω των διαφορετικών οργανισμών. Όμως πρέπει να καταλάβετε ότι το σώμα σας , το πρόσωπό σας, το ντύσιμό σας και η ευχαρίστηση στο σέξ, θα γίνονται τόσο καλύτερα όσο περνάνε τα χρόνια. Σήμερα νομίζω μια γυνάικα φτάνει στην κορυφή στα 28-30. Το λέω αυτό πρώτον για να μην νομίζεται ότι αν δε κάνετε σεξ θα μείνετε για πάντα μόνες, και φυσικά αν δεν έχετε ακόμα σχέση σας υπόσχομαι ότι θα έρθουν ΠΟΛΛΕΣ περισσότερες, τόσο πολλές που θα διώχνεται τους υποψήφιους όταν γίνετε 19-20 χρονών. Όσο για το "προχώ" και άν οι φίλες σας ή τα αγόρια σας θα νομίζουν ότι εχετε μείνει πίσω, θα σας πώ ότι όποιος τρέχει πολύ γρήγορα δεν μπορεί να απολάυσει όσα συμβαίνουν γύρω του γιατί δε μπορεί να τα δεί καλά καλά. Αν δε θέλετε λοιπόν σε 10 χρόνια να γυρίσετε πίσω στη ζωή σας και να θυμάστε μόνο μια "θολούρα" κόψτε λίγο ταχύτητα και απολαύστε την. Δεν είναι προχώ πάντως σε καμία περίπτωση το να κάνεις σέξ. Μάλλον ευθήνες έχει και προβλήματα όταν είσαι τόσο μικρή στην εφηβεία. Η ζωή είναι γεμάτη από απογοητέυσεις, χαρές, ευτυχία, δακρυα και γέλια. Αγκαλίαστε τα όλα και χαρείτε τα.

  37. Ανώνυμος

    Είμαι 14 και το αγόρι μου 16. Είμαστε εδώ και ένα χρόνο μαζί. Θέλω να προχωρήσω μαζί του νιώθω έτοιμη και μπορώ να τον εμπιστευτώ. Απλά δεν ξέρω τι να κάνω. Φοβάμαι μη κάνω κάτι και δεν του αρέσει. Μη ξενερώσει. Θα είναι πρώτη μας φορας..και δεν ξέρω θέλω μια γνώμη..

  38. Ανώνυμος

    Εισαι, γιατι ο καθε ανθρωπος το βλεπει διαφορατικα. Δεν μπορεις να επιμενεις οτι αν κανεις σεξ πριν τον γαμο θα το μετανοιωσεις. Η εμπειριες του καθενος ειναι διαφορετικες, κατι που ειναι καταλληλο για εσενα δεν μπορει να ειναι καταλληλο για ολους

  39. Ανώνυμος

    Γειά σας! Με λένε Μελίνα και είμαι 15 και το αγόρι μου 19 εχμ ολοκληρώσει πριν περίπου ένα μήνα.. στην αρχή δεν ηθέλα λόγο ηλικίας και πολλές φορές νιώθω τύψεις που είμαι μόνο 15 και το έχω κάνει.. Βέβαια νιώθω πάρα πολύ ωραία με ρο αγόρι μου δεν έχουμε κανένα πρόβλημα..Τέλος πάντων θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια ξέρει σίγουρα αν με διακεκομμένη συνουσια μπορεί κάποια να μείνει έγκυος.. χωρίς προφυλακτικό δλδ αλλά μια φορά μόλις τελειώνει(όχι μέσα μ φυσικα) δε ξαναγινεται κάτι.. φοβαμαι αρκετά γιατί το έχουμε κάνει αρκετές φορές! Τον αγαπάω πολύ και δε ήθελα για κανένα λόγο να συμβεί κάτι ανεπηθυμητο

  40. Ανώνυμος

    Είναι φυσιολογικό όταν είσαι 17,παρθένα, και είναι η δεύτερη σου φάση,να θεωρηθούν και τα προκαταρκτικα μέσα; (αλλά αυτό το παιδί το θέλω από πρόπερσι..)

  41. Ανώνυμος

    Παιδια εγω ειμαι 14..Βασικα σε λιγο θα γινω 15 χρονων..Δεν εχω ασχοληθει με αυτο το θεμα αλλα ακουω απο αλλες π το ξεκινουν 16 κλπ..Θα πρεπει να αρχισω να με ενδιαφερει πρισσοτερο το θεμα αυτο η απλα να συγκεντρωθω στις φιλιες κ τα μαθηματα μ μεχρι να ερθει η καταλληλη στιγμη;;

  42. Ανώνυμος

    Γεια σας. Εχω εδω και 4 μηνες σχέση με ενα αγορι, εγω 14 εκεινος 16. Αυτό το αγόρι κυριολεκτικά είναι το καλύτερο άτομο που έχω γνωρίσει.Πριν τον γνωρίσω δεν είχα αυτοπεποίθηση και θεωρούσα τον εαυτο μου άχρηστο, εκείνος όμως μου έδειξε πως αξίζω και με έκανε να πιστεψω στον εαυτο μου. Συζητάμε για όλα, από τα προβλήματά μας μέχρι την αδικία που υπάρχει στον κόσμο. Γενικα επικοινωνούμε και νιωθουμε πολυ ανετα ο ενας με τον αλλον. Τωρα τελευταια νιώθω έντονα την επιθυμια να προχωρήσουμε ερωτικα και νιωθει κ εκεινος το ίδιο. Δεν με πιεζει καθολου και εχουμε συζητησει αρκετα το συγκεκριμενο θεμα. Θελω πραγματικα να προχωρισω μαζι του, νιωθω στ' αληθεια ετοιμη. Ξέρω πως δεν ειμαι στην (σωματικα) καταλληλη ηλικια για κατι τετοιο αλλα απ' οσα εχω ακουσει απ' τον γιατρο μου ειμαι πιο μπροστα στην αναπτυξη σε σχεση με την ηλικια μου. Οσοι μπορειτε πειτε μου σας παρακαλω τη γνωμη σας...

  43. Παιδια τι να κανω εγω ειμαι 13 χρονον παω στα 14 το αγορι μ προχορισαμε και να πως να το πως το καναμε απο κολο να το πω ετσι σρ για την εκφρασι μ και υπαρχει περιπτοση να με εχθσε παιζει να μεινω εγκυος αν με εχισε οντως απο τον κολπο ;

  44. Παιδια τι να κανω εγω ειμαι 13 χρονον παω στα 14 το αγορι μ προχορισαμε και να πως να το πως το καναμε απο κολο να το πω ετσι σρ για την εκφρασι μ και υπαρχει περιπτοση να με εχθσε παιζει να μεινω εγκυος αν με εχισε οντως απο τον κολπο ;

  45. Το όνομά μου είναι Bene Alexandru Valeria, ζωή μου έγινε συντετριμμένος, όταν ο σύζυγός μου μου έστειλε συσκευασίας, μετά από 8 χρόνια που ήμασταν μαζί. Ήμουν χαμένος και αβοήθητος μετά προσπαθώντας τόσους πολλούς τρόπους να κάνετε τον άντρα μου να μου πάρει πίσω. Μια μέρα στη δουλειά, εγώ απών μυαλό δεν γνωρίζει ότι το αφεντικό μου ήταν ζητώντας μου, έτσι κάθισε και με ρώτησε τι της ήταν όλα αυτά που του είπα και χαμογέλασε και είπε ότι δεν ήταν ένα πρόβλημα. Ποτέ δεν κατάλαβα τι εννοούσε wasn'ta πρόβλημα να πάρει τον άντρα μου πίσω, είπε ότι χρησιμοποιούνται ένα ξόρκι για να πάρει πίσω τη σύζυγό του, όταν τον άφησε για τον άλλο άνθρωπο και τώρα είναι μαζί μέχρι σήμερα και κατά την πρώτη ήμουν σοκαρισμένος άκουσε τέτοιο πράγμα από το αφεντικό μου. Μου έδωσε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του μεγάλη ξόρκι άχνη που βοήθησε να πάρει πίσω τη σύζυγό του, ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό θα λειτουργήσει, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή αλλά για να έρθετε σε επαφή με το ξόρκι άχνη που έκανα, και ζήτησε τα στοιχεία μου και εκείνη του συζύγου μου για να ενεργοποιήσετε τον ρίχνει τα μάγια και τον έστειλα τα στοιχεία , αλλά μετά από δύο μέρες, η μαμά μου μου ότι ο σύζυγός μου ήρθε επικαλείται ότι θέλει πίσω μου, ποτέ δεν πίστευε ότι επειδή ήταν σαν ένα όνειρο και έπρεπε να βιαστούμε προς τα κάτω θέση μητέρες μου και να μου μεγαλύτερη έκπληξη, τηλεφώνησε ο άντρας μου γονατίζοντας ενώπιον μου εκλιπαρώντας για συγχώρεση ότι θέλει για μένα και το παιδί πίσω στο σπίτι , τότε το αφεντικό μου έδωσε μια κλήση σχετικά με ξαφνική αλλαγή του συζύγου μου και το έκανε σαφές για μένα ότι ο σύζυγός μου θα αγάπη μου μέχρι το τέλος του κόσμου, ότι θα άφηνε ποτέ τα μάτια μου. Τώρα εγώ και ο σύζυγός μου είναι πίσω μαζί πάλι και έχει αρχίσει να κάνει ευχάριστα πράγματα που δεν έχει κάνει πριν, αυτός με κάνει ευτυχισμένη και να κάνουμε ό, τι αυτός είναι υποθέτει να κάνει ως ένας άνθρωπος χωρίς γκρίνια. Παρακαλώ, αν χρειάζεστε βοήθεια οποιουδήποτε είδους, παρακαλούμε επικοινωνήστε με μεγάλη MUTABA για βοήθεια και μπορείτε να τον φτάσετε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: greatmutaba@yahoo.com ή whats app τον στο +2348054681416

  46. Ανώνυμος

    Είμαι 16 χρόνων και με το αγορι μου αγαπιόμαστε πολύ..Θέλω να προχωρήσω μαζί του αλλά φοβαμαι ότι μετά θα βγάλει αίμα και θα νιώσω άβολα..Και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω μετά..Μερικοί λένε ότι πρέπει να κάνω μπάνιο..Κατευθείαν μετά ή σε μισή ώρα ξερωγω?

  47. Πφφφ φιλε χεζομαι για τον πονο... δηλαδη νταξ ειμαι 15 χρονων αλλα οι μεγαλυτερες φιλες μου το εχουν κανει και λενε οτι δεν πονεσαν ιδιαιτερα καο ηταν καλα... αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα πονεσω ουτε εγω.. ασε φιλε ανατριχιαζω και μονο στην ιδεα... δεν πιστευω να υπαρχει καποιος τροπος να μαθω αν θα πονεσω ή οχι(??) Επισης με τον οργασμο ρε φιλε τι θα γινει? Δεν θυμαμαι αν το λεει. Το οτι θα πονεσει σημαινει οτι δεν υπαρχει οργασμος? Ο αντρας δεν ποναει? Αν γινω ρεζιλι? ΓΑΜΩΤΟ.Εχω πολυ αγχος... και επειδη με ξερω, ειμαι πολυ ντροπαλη. Αν μου το ζητησει δεν θα πω οχι ακομα κι αν δεν ειμαι 100% ετοιμη. Αλλα δεν αντεχω τον πονο ρε γαμω... νιωθω σα να πεθαινω ακομα και απο το τσουξιμο των ματιων. Αν τον σταματησω δεν θα ειναι περιεργο? Ειμαι μεσα στις αποριες αλλα γι αυτο ειμαστε εδω κλε:)

  48. Ανώνυμος

    ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΕΞ ΠΛΕΕΖ
    γεια σας ειμαι 16 χρωνον και τα εχω με ενα αγορι ιδιας ηλικιας και τα εχουμε 1 χρονο+ δεν μου ειχε αναφερει το σεξ η κατι παρομοιο απλα κανουμε ερωτικα παιχνιδια και διαφορα τον ειχα ρωτησει κ μου ειπε οτι σεβετε την μητερα μου και οτι νομιζει οτι θα μου κανει κακκο και αυτα τελος παντον τελικα αποφασησαμε οτι ηθελα και εγω και αυτος και αφησαμε περα την μανα το μονο που μας εμποδιζει ειναι κατι ερωτησεις και πλεεζ απαντηστε μου
    1 πρεπει να παω σε γυνεκολογο ειναι αναγκαστικο γιατι εγω δεν θελω
    2 βγαζει πολυ αιμα ?
    3 θα υπαρξει καποια βλαβη στο αιδοιο ?
    4 οι γονεις μου πως να μην το καταλαβουν ?

  49. Εγώ με το αγόρι μου προσπάθησα να το κάνω άλλα πονούσα πολύ και το αφήσαμε προσπάθησε να γίνει αλλά δεν την μετά πονούσα και είχα αίμα αλλά την επόμενη μέρα ήταν να μου έρθει περίοδος τελικά είμαι παρθένα ακόμα ή όχι;

  50. Πονάει πάρα πολύ??

    Απαντήστε μου φοβάμαι πολύ...😳😳

  51. Πονάει πάρα πολύ??

    Απαντήστε μου φοβάμαι πολύ...😳😳

  52. Ανώνυμος

    Είμαι 16 και το αγόρι μου 18. Είναι η μεγαλύτερη μου σχεση και πιστευω πως τον εμπιστευομαι. Δεν με πιέζει για να προχωτησουμε. Ίσα ίσα μου είπε ότι αυτό θα γίνει στην ώρα του. Αλλά εγώ,δεν ξέρω,νιώθω έτοιμη. Αλλά φοβάμαι γι'αυτό που θα γίνει έπειτα αφού ολοκληρωσουμε. Έχω διαβάσει ότι πρεπει να πάμε σε γυναικολόγο αλλά είμαι 16 και δεν νομιζω να με δεχθούν χωρίς γονέα. Και πρέπει οπωσδήποτε να παίρνουμε χάπι την επόμενη μερα;

  53. Ανώνυμος

    Geia sas koritsia thelo na sas rotiso kapoia pragmatakia gia tin proti fora.Loipon exo ena agori edo kai 8mines kai se liges meres klinoume 9 eimai para poli eroteumeni mazi toso pou den paei me kanei xaroumeni einai triferos mazi mou kaj i alitheia einai oti olo afton ton kairo den eixame poli sizitisei gia to sex alla prin ligo kairo eimouna sigouri pos ithela me auton kai eipame na to prospathisoume alla den exo katalavei kati.Otan kaneis gia proti pos to katalaveneis kai epeisis poso mikos xoraei to aidio mias ginekas?

  54. Ανώνυμος

    Geia sas koritsia eixa kapoies mikres amfivolies alla kai erotiseis gia kapoia themata me vasei to sex.Loipon exo ena agori 8mines kai se liges meres klinoume 9 eimai poli eprteumeni mazi tou kai me agapaei kai ton agapao oso kanena allon me kanej poli xaroumenj kai thelo na eimai oli ti ora mazi tou.Telos padon olo auto ton kero den eixame sitizisei kai idietera gia afto to thema alla eixame kanei ola ta prokatarktika kaj mia mera eipame na prospathisoume.An kai den katalava kati pos katalaveneis oti to ekanes kaj poso mikos xoraei to aidio mia kopelas?

  55. Ανώνυμος

    Geia sas koritsia eixa kapoies mikres amfivolies alla kai erotiseis gia kapoia themata me vasei to sex.Loipon exo ena agori 8mines kai se liges meres klinoume 9 eimai poli eprteumeni mazi tou kai me agapaei kai ton agapao oso kanena allon me kanej poli xaroumenj kai thelo na eimai oli ti ora mazi tou.Telos padon olo auto ton kero den eixame sitizisei kai idietera gia afto to thema alla eixame kanei ola ta prokatarktika kaj mia mera eipame na prospathisoume.An kai den katalava kati pos katalaveneis oti to ekanes kaj poso mikos xoraei to aidio mia kopelas?

  56. Ανώνυμος

    Κορίτσια μην αγχώνεστε για το σεξ, απολαύστε τα σουβλάκια❤

  57. Ανώνυμος

    Γεια σας.. Ειμαι 18 , ειμαι με ενα παιδι εδω και ενα μηνα ( μιλουσαμε γυρω στον εναν χρονο επειδη αυτος ηταν στρατο και εγω εδινα πανελληνιες.. Ειναι τοσο καλο παιδι.. Ειμαστε μαζι εδω και εναν μηνα ) , οταν λεω μαζι εννοω φιλακια , αγκαλιτσες, ως εκει.. Δεν με πιεζει στο να κανουμε κατι.. Διαβαζοντας τα παραπανω σχολια καταλαβα οτι οι περισσοτερες θεωρειτε το σεξ ως το σημειο αναφορας για να σε αγαπαει καποιος.. Οχι παιδια.. Ζειστε με τον αλλον , καταλαβαιτε το τι πραγματικα ειναι και μη βιαστειτε για κατι που ισως το μετανοιωσετε.. Αν προσθεσω και τον εναν χρονο , δε μου εχει αναφερει τιποτα σχετικα με σεξ.. Με αγαπα και με σεβεται , και αυτο ειναι το ΠΑΝ !!! Φιλικη συμβουλη : ζειστε το συναισθημα του ερωτα και υστερα προχωρηστε.. Φιλια πολλα σε ολες.. Καλες βουτιες..

  58. Ανώνυμος

    14 χρονών πας 2α γυμνασίου καλέ Όχι 3η γυμνασίου Είσαι 15 αλλά τεσπα εγώ είμαι 14 και νιώθω αρκετά έτοιμη για να κάνω σεξ αλλά με κάποιον που νιώθω εγώ καλά και ότι ξέρω πώς με αγαπάει για αυτο που ειμαι. Δηλαδη παίζει με ένα αγόρι είναι 15-16 και απλά κοιταζόμαστε αρκετά και μου αρεσει πολύ σίγουρα θα γίνει κάτι και αν τα φτιάξουμε και κρατήσει η σχέση 1 χρόνο Ναι και ένιωθα όμορφα μαζί του πιστεύω πως Ναι θα προχώρουσα μαζί του... ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΕΥΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΝΙΏΣΕΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΡΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !!!❤

  59. Ανώνυμος

    γειαα σε όλους...είμαι 15 και τα έχω με ένα παιδί που είναι 17 θέλω τόσο πολύ να το κάνουμε βέβαια αυτός δεν μου έχει αναφέρει κάτι άλλα ξεργω μου έχει βάλει δάχτυλο πάνω από παντελόνι και αυτα και δεν ξέρω εσείς τι λετε

  60. Ανώνυμος

    13 χρόνων κουκλίτσα μου και δε ντρέπεσαι να μιλάς έτσι και να γράφεις τέτοια πράγματα; ντροπή! Λυπάμαι πραγματικά!

  61. Φύγε απ' εδώ. Ρε σιγά μην το κάνω φοβαμαι

  62. Καλημέρα φίλοι, θέλω να συστήσω έναν άνδρα που είναι πλούσιος ευλογημένος από τους προγόνους του με τη δύναμη να επιλύει τη διαμάχη σε μια σχέση και άλλα προβλήματα της ζωής, του συστήθηκα από έναν στενό φίλο που επίσης επωφελήθηκε από την υπηρεσία του, με τη βοήθεια του Ο Δρ Ajayi, ο φίλος μου μου είπε ότι έγινε επιτυχημένος επιχειρηματίας, είχα προβλήματα στο γάμο μου και ήθελα τη γυναίκα μου να επιστρέψει στο σπίτι, γιατί μου λείπει πολύ μετά από 3 μήνες χωρισμού, γι 'αυτό χρησιμοποίησα τη βοήθεια του Δρ Ajayi και ειλικρινά ο Δρ Ajayi με εξέπληξε με υπέροχη δουλειά, γιατί καθώς το γράφω αυτό, η γυναίκα μου είναι πίσω στο σπίτι και έχουμε μια υπέροχη ερωτική ζωή, μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη βοήθεια του Δρ Ajayi επικοινωνώντας μαζί του στο Viber / Whatsapp: +2347084887094 ή Email: drajayi1990@gmail.com και είμαι βέβαιος ότι θα σας βοηθήσει στη σχέση ή στο γάμο σας.

  63. Ανώνυμος

    Έχω πρόβλημα σοβαρό το αγόρι μου θέλει να κάνουμε έρωτα εγώ όμως φοβάμαι γιατί είναι η πρώτη μου φορά του το έχω πει αλλά αυτός επιμένει και θυμώνει όταν δεν τον αφινω τι να κάνω

  64. Ο σύζυγός μου με άφησε για να είμαι με μια άλλη γυναίκα, ο Δρ. Ajayi είναι ένας ισχυρός πνευματικός άντρας στον οποίο μπορείς να τρέξεις αν χρειάζεσαι βοήθεια, είναι ο τέλειος αλγόριθμος που μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις τα προβλήματα της ζωής σου. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο email του :drajayi1990@gmail.com και μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί του στον αριθμό του WhatsApp / Viber: +2347084887094 με βοήθησε να πάρω πίσω τον σύζυγό μου μετά από 4 χρόνια χωρισμού, είχα αμφιβολίες, αλλά ο Dr Ajayi ήταν σε θέση να ξεκαθαρίσει τις αμφιβολίες με καλά αποτελέσματα. Ο Δρ Ajayi παρασκευάζει επίσης βότανα για κάθε είδους ασθένεια, βότανα για τη θεραπεία της ανικανότητας στους άνδρες, βότανα για τη θεραπεία των ινομυωμάτων, βότανα για να μείνετε έγκυος, βότανα για νεφρική νόσο, θεραπεία για διαβήτη και κάθε είδους πρόβλημα υγείας, ο Dr Ajayi έχει βότανα για αυτά.